Strafrecht - Verkeersrecht

Bent u in aanraking gekomen met justitie en verdachte van een misdrijf? Bent u van uw vrijheid beroofd? Heeft u een dagvaarding of Pro Justitia van de gerechtsdeurwaarder ontvangen? Of bent u slachtoffer geworden? U heeft recht op de beste verdediging ongeacht uw situatie. Bij ons kan u terecht met alle strafrecht gerelateerde vragen als u moet voorkomen voor de politierechtbank, raadkamer, strafuitvoeringsrechtbank, correctionele rechtbank, hof van assisen, of een uitnodiging tot verhoor hebt ontvangen bij de politie, waar u sowieso recht heeft op een voorafgaandelijk vertrouwelijk overleg en bijstand van een advocaat (al dan niet betalend).

Als u gedagvaard werd voor de politierechtbank, kunnen wij uw rechtsbijstandsverzekering contacteren om na te gaan of onze kosten en erelonen gedekt zijn in uw polis. Bezorg ons uw dagvaarding, de nummerplaat van de wagen en de gegevens van uw verzekering of makelaar en wij checken het voor u. 

Ook voor slachtoffers in een correctionele procedure of voor een hof van assisen of politierechtbank is het mogelijk dat de verzekering onze kosten en erelonen (al dan niet gedeeltelijk) dekt. 

In het geval de verzekering tussenkomt, betaalt zij onze kosten en erelonen en hebt u gratis bijstand (behoudens de recupereerbare BTW voor BTW-plichtigen).

In het andere geval is er mogelijkheid tot pro deo bijstand indien aan bepaalde voorwaarden voldaan is.

Strafrecht - Verkeersrecht

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x