Media - Entertainment

Het media- en entertainmentlandschap is een steeds evoluerend gegeven.

De rechtsregels die van toepassing zijn op deze sectoren dienen in de eerste plaats de creatieve en communicatieve vrijheid te vrijwaren en te beschermen, doch houden tevens zekere beperkingen in die niet altijd even voor de hand liggend zijn.

Ons kantoor heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het bijstaan van cliënten in ondermeer de film- en televisie-industrie (productiehuizen, omroepen, acteurs, agency's, etc.), de muzieksector (platenfirma's, uitgevers, auteurs-componisten, artiesten, managers, etc.), de boekensector (uitgevers, auteurs, etc.) en het zgn. "live entertainment" (producenten van musicals, concerten, festivals, acteurs/artiesten, etc.). 

Deze ondersteuning slaat zowel op het adviseren van cliënteel bij de uitbouw van een welbepaald project of carrièreplan tot het negotiëren en sluiten van (internationale) overeenkomsten of het afdwingen van welbepaalde rechten (recht op antwoord, recht op privacy, etc.) desnoods via de rechtbank of andere organen (zoals de Regulator voor de Media, etc.).

Media - Entertainment

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x